Under måndagsförmiddagen besökte Isabella Löwengrip, mer känd som Blondinbella, Kronans apotek på Atollen i Jönköping för att visa upp och berätta om sina nya skönhetsprodukter.

 – Det är massor som har kommit hit, så det är jättekul. Framförallt tjejer, säger hon till journalistlinjen.nu.

Vid lunchtid på måndagen står det ett fåtal unga tjejer runt Isabella Löwengrip precis innanför entrén på Kronans apotek i Atollen. Hon är mest känd som en av Sveriges största bloggare på blondinbella.se, och nu har Isabella Löwengrip startat ett skönhetsmärke som heter Löwengrip Care & Color som säljs på vissa av Kronans apotek runt om i Sverige. Tillsammans med sina två medarbetare i företaget Pingis Hadenius och Hannah Molin åker hon på turné till flera apotek för att berätta för nyfikna besökare om sina produkter – men även om sig själv.

– Jag vill visa produkterna och hur man använder dem, men samtidigt berätta lite grann om mig själv, eftersom det är många som följer min blogg. Det är jättekul att träffa så många av mina bloggläsare här, säger hon.

Löwengrips skönhetsserie består av många olika produkter, och hon ser det som en serie med såväl hår-, kropp- och hudvård. Visionen med hennes nya skönhetsmärke är att det ska vara en billig produkt som är till för att lösa vardagsproblem, små produkter som även är enkla att ha med sig. Hon ger ett exempel med sitt torrschampo.

– Det som de mesta provar här är torrschampot, när man inte får tid att duscha så kan man bara dra det genom håret. Jag vill att det här ska vara en produkt som löser vardagsproblem, och det är även viktigt för kunden att veta att allt i produkten är producerat i Sverige, säger Isabella Löwengrip.

G-BVQ5VFQ7W4