Om Journalistlinjen.nu

Journalistlinjen.nu är en sida där studerande på Journalistlinjen på Södra Vätterbygdens folkhögskola publicerar artiklar under sin tid som de studerar på skolan.

Att hålla sidan uppdaterad med matnyttigt innehåll är en av alla uppgifter som de studerande har under de två år som de utbildas till journalister. Redan tidigt i utbildningen har de studerande ansvar för att publicera sina egna produktioner och då krävs det att deras arbeten når den kvalitet som krävs för att kunna publiceras för allmänheten.

Tipsa oss gärna

Om du själv har någon idé som vi kan belysa på Journalistlinjen.nu tar vi gärna emot tips. Du når redaktionen lättast via e-post.

Vår journalistutbildning

På Södra Vätterbygdens folkhögskola i Jönköping har över tusen journalister utbildats och flera har blivit framstående och prisbelönta journalister. Utbildningen är väldigt praktiskt där de studerande får producera radio, TV och skriva mycket. Många som går utbildningen får jobb på olika redaktioner direkt efter examen.

Om du vill veta mer om utbildningen får du gärna besöka Södra Vätterbygdens folkhögskolas webbplatts.

Ansvarig utgivare

Journalistlinjen.nu har ett utgivningsbevis vilket innebär att din webbplatsen eller databas omfattas av grundlagsskydd.