Den årliga produktionen av tidningen Tempo är på sluttampen och vi längtar allihopa till att snart få hålla den fysiska slutprodukten i våra händer! 

På tal om längtan, så är det något som präglat vår vardag en hel del under senaste tiden. Temat för årets Tempo är nämligen just längtan.

Förslaget på det valda temat kom på tal redan ganska tidigt i tankeprocessen, men hamnade först lite åt sidan. Efter fler förslag som utanförskap, krig och kärlek så landade vi efter flera om och men ändå tillbaka på tema längtan. Temat kändes självklart eftersom längtan är en del av alla människors liv, det är brett och enkelt för respektive reporter att hitta intressanta infallsvinklar. 

För vi längtar ju en hel del! Det kan vara till middagen man ska äta på kvällen, till en puss man ska få eller att en ny film ska släppas. Men vad längtar du efter och vad längtar jag till egentligen?

Senaste tiden har varit intensiv, stressig, rolig, jobbig, men framför allt lärorik och kul! Väldigt många av tankebanorna gått hos oss elever under tiden vi har arbetat med Tempo.  

Håll utkik snart kanske tidningen dimper ner i just din brevlåda, men i väntan kan du ta dig en kik på lite ”behind the scenes”.

Peter, vår ansvarige utgivare
Pernilla och Olle jobbar på sina texter
Robin förbereder utskick till olika redaktioner
 Halimo, en av våra layoutansvariga, jobbar på för fullt med designen
G-BVQ5VFQ7W4