Många drömmer  om att få vara med om den magiska och speciella dagen när man går ner för altaret och ser den man håller närmast hjärtat. Men kanske sitter du där och fortfarande swajpar höger och vänster på tinder, kollar bilder på gulliga par på instagram och undrar när din livs kärlek kommer? Här är expertens 5 bästa tips för dig som vill dejta:
Attityden till singellivet och dejting verkar vara hyfsat lika efter en liten undersökning på stan i Jönköping.

Emilia ,18, tycker man ska våga ta för sig och prata med människor, även Yussuf ,18, tycker man ska vara social. Han är flörtig av sig och brukar gå fram till tjejer han tycker är snygga och be om snapchat. 

Jessy ,22, tycker det är svårt att hitta seriösa tjejer på dejtingappar och vände sig till forum på Facebook för likasinnade. Hon har ännu inte träffat den rätta men säger att det kommer med tiden

Någon som däremot tycker om Tinder är Abdi ,19, han gillar att vara rakt på sak och tycker att sex är viktigt för att stärka en relation.

Både Hassan ,53, och Åsa ,45, träffade sina nuvarande partners via jobbet och var inte rädda för att ta steget längre med sina kollegor. 

Någon som pandemin verkligen satt käppar i hjulen för är Elsa ,24, hon åkte på en språkresa till Spanien och träffade den hon förklarar som sin livs kärlek, på grund av Corona har de inte kunnat träffas men pratar dagligen. 

På folkhälsomyndigheten skriver de att personer som redan bor tillsammans kan ha sex och umgås med mer fysisk kontakt, singlar däremot ska hålla avstånd. Träffas gärna utomhus eller med distans på inte så täta utrymmen. 

På lördagar mellan klockan 11-18:00 håller Rosenlunds herrgård i Jönköping en borglig vigsel för att föreviga kärleken mellan två människor. 

Fotnot: Alla tips hittar du på Umo.se

Text: Josefin Norlund 

G-BVQ5VFQ7W4