Postkodmiljona?ren468

En av Sveriges främsta TV-personligheter väcker starka känslor. Rickard Sjöberg syns ofta och i många kanaler. Som frontfigur för Postkodmiljonären, som tycks ha en marknadsbudget i stil med Joakim von Anka, kan han ibland vara svår att undvika.

En som till slut tröttnade på Sjöbergs nuna var 29-årige Nisse Hvidfeldt som i affekt slängde ut ett inlägg på Facebook:

”Nu står jag i hallen. Rickard stirrar på mig med manisk blick. Kristallvita tänder har han också. Den där jäkla siffran tryckt i blått med guldband runtomkring. Jag vill inte Rickard. Jag vill verkligen inte vara med. Jag känner inte mina grannar.”

Efter en stund kom svaret som Nisse aldrig trodde skulle dyka upp.

”Tjenare Nisse! Väl skrivet! Du behöver inte vara med. Men du, vad sägs om en deal? Om inte du är en lottköpare efter en fika med mig lovar jag att personligen spärra utskicken till dig”, svarade Rickard Sjöberg som studerat journalistlinjen här på Södra Vätterbygden.

Nu ska de två ses över en kopp kaffe och tillsammans reda ut all ilska och alla frågetecken.

– Jag vet inte riktigt vad fan jag har gett mig in på, om jag ska vara ärlig. Jag har ingen aning om vad jag ska säga till honom, säger Nisse Hvidfeldt till Expressen.

Emil Svensson

G-BVQ5VFQ7W4