Vilken majestät hade du valt?

Monarkin är på modet just nu. Idag den 23 februari fyller prinsessan Estelle nio år, kronprinsessan Victorias och prins Daniels dotter. Dramaserien The Crown som skildrar Elizabeth II:s liv har blivit en publiksuccé och nu blir vår regent Carl XVI Gustafs liv också en tv-serie, rapporterar Variety. Vilka fler som kommer gestaltas i serien är ännu oklart, men vem hade du velat spela?

Vem hade du velat spela i kungafamiljen?

Karin Engström – 30 år: Har inte så bra koll på kungafamiljen, men jag hade nog valt prinsessan Madeleine i så fall. Hon känns fräsch, väldigt gemytlig och trevlig. 

Ulla Persson – 66 år: Kronprinsessan Victoria, så hade jag kunnat bli några år yngre. Hon verkar så empatisk, med Victoriafonden och alla projekt hon har för sig. 

Karl Nyberg – 22 år:Kungen hade jag valt, för man vill ju ändå vara huvudpersonen isåfall. Såg honom en gång på en nationaldag, då var han sjukt cool och hade solglasögon.

Bengt Eskengren – 83 år: Jag hade nog inte velat spela någon alls, men min favorit i kungafamiljen är prins Bertil. Han hade säkert ett händelserikt och roligt liv tror jag.

Madoc Tohai – 52 år:Jag hade nog inte passat som någon i kungafamiljen, haha. Tycker inte ens om kungafamiljen och monarkin så mycket. Tycker det är onödigt.

Olle Rydqvist


Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up